Opening Atelierwinkel Amsterdam

opening decIn het weekend van 26 en 27 mei 2012 is het atelier geopend voor publiek van 12.00 tot 17.00 uur aan de Ruysdaelkade 63-sous in Amsterdam

Er vind dan ook de opening plaats van

 

Loes Verbeek vormt samen met 3 andere kunstenaars een uniek collectief, dat in haar atelier werken en verkoop “aan de deur” mogelijk maakt. Er worden beelden (steen/brons), sieraden, portretten (getekend/ brons),tekeningen(model) en schilderijen gemaakt en verkocht. De bezoeker kan het hele vormingsproces volgen van wasmodel , mal tot bronsgieten, of het edelsmeden bekijken. Ook kan de men altijd langskomen voor het laten tekenen van een (snel) portret in houtskool.

De zeer uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van technieken op bonsgietgebied, beeldhouwen, portrettekenen, edelsmeden, mallen maken van de 4 leden van het collectief,  maakt deze Atelierwinkel bijzonder, en interessant voor de klant.

Loes Verbeek (beelden/tekeningen/schilderijen)  Branko Broekman( beelden in steen/brons), Caro Lepargneur( edelsmeden/sieraden), Hella Hendriks ( beeldend kunstenares).

Loes Verbeek heeft 2 jaar bij Bronsgieterij Amsterdam gewerkt, Hella Hendriks is nog partime werkzaam bij de bronsgieterij Amsterdam.